Физичка подготовка и рехабилитација на спортисти
July 13, 2018

Замислите го нашиот центар како нешто најблиску до фонтана на младоста.
Чистиот кислород е едноставен и природен начин за одржување на вашата кожа, давајќи и младешки сјај и еластичност.
Хипербаричните кислородни третмани се вистинска алтернатива за хемиските козметички препарати и скапите естетски хируршки интервенции а при тоа се едноставни, релаксирачки, ефектни и безбедни.
Дишење стопроцентен кислород ви дава:
Кожа со младешки сјај и еластичност, намалување на целулитот и брчките, намалување на телесната тежина, намалување на болестите поврзани со стареење, забавено стареење ,прочистување и детоксификација на организмот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *