July 13, 2018

Физичка подготовка и рехабилитација на спортисти

  Примена на хипербарична оксигенација како физичка подготовка Хипербаричната оксигенација применета непосредно пред или после интензивен физички напор ги подобрува физичките перформанси и влијае на зголемување […]
June 9, 2016

Фонтана на младоста

Замислите го нашиот центар како нешто најблиску до фонтана на младоста. Чистиот кислород е едноставен и природен начин за одржување на вашата кожа, давајќи и младешки […]