Вратете се во топ форма

Негувајте го и одржувајте го вашето тело со хипербарични кислородни третмани

 

 

 

 

Tретмани за подмладување и разубавување
Хипербаричниот кислород предизвикува интензивна оксигенација на ткивата, елиминација на токсини, подобрена циркулација на крвта во кожата и во сите други органи, инактивација на слободни радикали, со што се забавува процесот на стареење на клетките и на организмот во целина.
По изведување на третманите кожата добива блескав изглед и има подобрена текстура.

 

 

 

 

 

 

Aнтистрес третмани

Со хипербаричните кислородни третмани се подобрува мозочната циркулација, се забрзува регенерацијата на нервното ткиво, се скратува времето на спроведување на нервните импулси. Ефектите се видливи, со подобрување на помнењето и концентрацијата, како и со намалување на стресот, <b>заморот и анксиозноста. Овие третмани имаат превентивна улога спрeчувајќи ја предвремената појава на деменција.