Специјализиран ХБО2Т ‑ Центар

Kратенка која крие многу нешта сѐ додека не прашате некој од нас.
Објаснувањето е едноставно. Ќе Ви кажеме каде сме и како да нѐ побарате, а Вам Ви останува да нѐ посетите и да ја открите тајната на името.

Кога на младоста, енергичноста, желбата за предизвици и работни успеси, ќе го додадете искуството, знаењето, упорноста и мудроста, ќе ја добиете вистинската слика на нашиот мал, но успешен работен тим. Ќе Ви кажеме каде сме и како да нѐ побарате, а Вам Ви останува да нѐ посетите и да ја открите тајната на името.

Кратки факти за нашиот центар

Наши услуги

July 13, 2018

Физичка подготовка и рехабилитација на спортисти

  Примена на хипербарична оксигенација како физичка подготовка Хипербаричната оксигенација применета непосредно пред или после интензивен физички напор ги подобрува физичките перформанси и влијае на зголемување […]
June 9, 2016

Фонтана на младоста

Замислите го нашиот центар како нешто најблиску до фонтана на младоста. Чистиот кислород е едноставен и природен начин за одржување на вашата кожа, давајќи и младешки […]