За Нас

Името ни е Специјализиран ХБО2Т ‑ Центар – кратенка која крие многу нешта сѐ додека не прашате некого од нас.
Објаснувањето е едноставно. Ќе Ви кажеме каде сме и како да нѐ побарате, а Вам Ви останува да нѐ посетите и да ја открите тајната на името.

Добредојдовте