Грижете се за вашето здравје со хипербарични кислородни третмани

pic

Посебноста на хипербаричните кислородни третмани се состои во следниве ефекти:

  • ги спречуваат компликациите од шеќерната болест
  • го нормализираат зголеменото ниво на холестерол
  • ги намалуваат несаканите ефекти по хемотерапија и радиотерапија
  • го забрзуваат создавањето на ново коскено ткиво (значаен ефект во третманот на скршеници)
  • предизивикуваат регенерација на кожното и поткожното ткиво (раните побрзо зараснуваат, лузните се помали и помазни)
  • го стимулираат ослободувањето на матични клетки од коскената срж

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТРЕТМАН

http://www.dreamstime.com/stock-image-twisted-ankle-image26261091

НЕКОИ БОЛЕСТИ: