Терапија која го врака физичкото и ментално здравје!

Терапија која го спречува предвременото стареење!

Засилете го Вашето здравје со вдишување на 100 % медицински кислород во специјално дизајнирана хипербарична комора. Третманите се изведуваат на притисок 2‑3 пати поголем од атмосферскиот, што претставува најефективен начин за зголемување на концентрацијата на кислородот во крвта и во органите.

  • Подобро здравје
  • Ефективност
Прочитај повеќе

Што претставува Хипербаричната кислородна терапија

Вистинска алтернатива за хемиските козметички препарати и скапите хируршки интервенции

Хипербаричната кислородна терапија е процес при кој луѓето дишат стопроцентен кислород во хипербарична комора, на повисок притисок од атмосферскиот. Ова овозможува транспортирање на зголемено количество кислород преку крвта и крвната плазма до клетката.

  • Стопроцентен кислород
  • Ефикасно одржување и нега на организмот.
Прочитај повеќе

Dental caries

In hendrerit nulla quam nunc accumsan congue

Integer ultrices posuere cubilia Curae, Nulla ipsum dolor lacus, suscipit adipiscing. Cum sociis natoque penatibus et ultrices volutpat. Nullam wisi ultricies a, gravida vitae, dapibus risus ante sodales lectus blandit eu, tempor diam pede cursus vitae, ultricies eu, faucibus quis, porttitor eros cursus lectus, pellentesque eget, bibendum a, gravida ullamcorper quam. Nullam viverra consectetuer.

  • Nulla imperdiet sit amet magna.
  • Maecenas malesuada elit lectus felis, males.
  • Quisque cursus et, porttitor risus.
  • Read more

First-aid

Nullam wisi ultricies gravida vitae dapibus risus ante sodales

Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus.

Read more